Avansul este un element esențial al împrumutului dumneavoastră auto care determină termenii împrumutului și ratele dobânzii. Este posibil să fi întâlnit reclame la dealeri care sugerează că puteți beneficia de un împrumut auto cu un avans mic sau deloc. Cu toate acestea, este posibil să beneficiați de un împrumut auto cu un avans minim de 500 USD? Înțelegerea importanței anumitor elemente vă poate ajuta să răspundeți dacă 500 USD pot funcționa ca avans sau nu.

500 USD sau mai mult: Cât avans este suficient de bun pentru mașina dvs. nouă?

Următorii factori vă vor oferi o înțelegere clară cu privire la plata în avans și dacă 500 USD sunt suficiente pentru a pune banii jos sau nu.

1) Scorul de credit

Creditorii și dealerii joacă un rol important în determinarea sumei avansului. Multe reprezentanțe doresc să vă ajute să obțineți un scor bun de credit. Împrumuturile auto cu credite proaste sunt o modalitate excelentă de a construi un credit bun, mai ales atunci când scorul dvs. de credit nu este perfect. Prin urmare, veți găsi dealeri care vă vor oferi împrumuturi auto cu credit rău cu un avans de 500 USD. Cu toate acestea, dacă doriți să obțineți un împrumut auto de la o reprezentanță, poate fi necesar să optați pentru finanțare captivă și puteți pierde alte oferte atractive de pe piață. Așadar, este esențial să verifici în detaliu contractul de împrumut auto pentru a afla dacă se potrivește sau nu nevoilor tale.

2) Cumpărători de mașini cu credit rău

O sumă scăzută de plată în avans este riscantă pentru cumpărătorii de autovehicule cu credit rău. Ar trebui să urmăriți un avans ridicat dacă scorul FICO este mai mic de 670. Creditorii văd un avans ca un mijloc de a vă analiza bonitatea. În plus, mai mult avansul, cu atât mai puțin capitalul negativ pe care îl dețineți. Pe măsură ce suma împrumutului se reduce cu un avans mare, plățile dvs. lunare vor deveni accesibile. Acest lucru va asigura plăți regulate și, astfel, vă va îmbunătăți scorul de credit.

3) Suma potrivită

Dacă puneți 500 USD de bani, vă poate fi aprobat, dar nu vă va duce departe. Te vei confrunta cu o sumă mare de împrumut. Suma adecvată a avansului va diferi de la creditor la creditor. Cu toate acestea, ar trebui să depuneți cel puțin 1000 USD sau 20% din valoarea mașinii. Un istoric de credit decent poate face ca plata în avans să funcționeze cu 500 USD. Cu toate acestea, dacă aveți de-a face cu un credit prost, cel mai bine este să încercați pentru mai mult. Dacă nu există nicio modalitate prin care puteți face un avans mare, puteți opta pentru împrumuturi auto fără bani. Programul de finanțare auto vă va permite să solicitați aprobarea împrumutului fără plata în avans. Înainte de a trimite cererea de împrumut, asigurați-vă că împrumutătorul nu oferă opțiuni de finanțare în avans.

Avans pentru următoarea mașină: faceți tot ce puteți

Un avans important va reduce suma totală pe care o împrumutați de la creditor. Acest lucru vă va ajuta să efectuați plăți lunare mai mici și vă veți putea bucura de un termen de împrumut redus. În plus, ratele dobânzilor vor scădea din cauza bonității dumneavoastră. Economisiți bani pentru câteva luni, astfel încât să puteți pune banii jos cu ușurință. Există multe beneficii în efectuarea unui avans, dar dacă nu o puteți gestiona, nu vă faceți griji. Nu are sens să faci un avans punând în pericol starea ta financiară. Nu căutați bani pentru împrumut auto și cumpărați-vă mașina nouă.