Care sunt programele de împrumut auto pentru primul cumpărător?

Indiferent dacă vă cumpărați prima mașină nouă sau folosită sau plănuiți să aplicați pentru prima dată pentru împrumuturi auto online, înțelegerea modului în care dealerii și creditorii de automobile vă văd și ce puteți face pentru a îmbunătăți această imagine vă poate ajuta să fiți pregătit pentru avans de a aplica pentru prima dată pentru împrumuturi auto online, astfel încât să fiți într-o poziție mai bună de a obține aprobarea pentru un împrumut auto cu o dobândă mai mică și condiții mai bune. La urma urmei, vrei ca plata lunară a împrumutului auto să fie cea mai mică posibil, nu?

Cine ar putea aplica pentru împrumuturi auto pentru prima dată? Unii oameni pe care programele de împrumut auto pentru prima dată le pot ajuta ar putea fi:

* Adolescenții care își cumpără personal prima mașină în nume propriu vor trebui să solicite împrumuturi auto pentru prima dată, deoarece nu au un istoric de credit în spate

* Studenții care locuiesc pentru prima dată departe de casă, deseori, nu au avut timp să-și construiască un istoric de credit înainte de a pleca la școală și, prin urmare, vor trebui adesea să solicite programe de împrumut auto pentru cumpărătorul pentru prima dată

* Oameni care au plătit întotdeauna în numerar pentru un vehicul în trecut, dar acum doresc să treacă la unul mai nou sau sunt nevoiți să ia un împrumut auto pentru că nu au bani în numerar pentru a cumpăra un vehicul în prezent

* Imigranții care s-au mutat aici din alte țări și, astfel, și-au lăsat istoricul de credit în urmă, ar putea fi nevoiți să solicite pentru prima dată programe de împrumut auto pentru a începe să construiască un istoric de credit.

Nu toți cei care împrumută pentru prima dată auto sunt în aceeași barcă

Primul lucru de realizat este că nu toți împrumutații pentru prima dată sunt în aceeași barcă. Pot exista o mulțime de factori diferiți care pot lucra fie în favoarea dvs., fie împotriva dvs. atunci când aplicați pentru finanțare auto online. De exemplu:

* Sunteți angajat cu normă întreagă sau cu jumătate de normă? Daca nu esti angajat, ai un venit? A nu fi angajat nu este neapărat un obstacol, dar dacă intenționați să aveți numele pe titlul mașinii și pe finanțarea auto, va trebui să demonstrați că aveți fie un loc de muncă, venituri regulate, fie alte fonduri pe care le aveți. va plăti plata lunară a împrumutului auto de la. Desigur, cu cât venitul dvs. este mai mare, cu atât va fi mai ușor să vă calificați pentru programele de împrumut auto pentru prima dată cu dobândă mai mică.

* Nu aveți istoric de credit, deoarece abia începi viața ta financiară sau aveți un istoric de credit prost/scor de credit scăzut, deoarece ați avut câteva derapaje de credit în trecut? Dealerii vor lucra cu tine în ambele cazuri. Cu toate acestea, dacă aveți un scor de credit scăzut, în funcție de cât de prost este istoricul dvs. de credit, reprezentanța poate fi înclinată să vă ofere o rată mai mare a dobânzii și o limită de credit mai mică pentru împrumuturile auto pentru cumpărătorii pentru prima dată, spre deosebire de cineva care nu a făcut-o. au făcut încă vreo greșeală de credit în viața lor financiară.

Rețineți, consultați articolul nostru recent intitulat „Cum să obțineți aprobarea pentru un împrumut auto cu credit rău dacă aveți venituri mici” pentru a afla cum să eliminați elementele nedorite din raportul dvs. de credit pentru a vă afișa scorul de credit.

* Veți avea fonduri disponibile pentru a efectua un avans pentru împrumutul dvs. auto? Indiferent dacă aplicați pentru împrumuturi auto pentru primul cumpărător sau dacă ați avut împrumuturi auto în trecut și aveți nevoie doar de altul acum, ceea ce fiecare dealer sau creditor auto va lua în considerare atunci când vă evaluează cererea și elementele din această listă. este; cât de mult riscă aceștia să vă facă un împrumut auto și dacă vă pot determina să faceți ceva pentru a reduce acest risc. Efectuarea unui avans este un lucru pe care îl puteți face pentru a atenua riscul reprezentanților, făcându-le mai probabil să aprobe rapid împrumutul dvs. auto și să vă ofere o rată a dobânzii mai rezonabilă. În plus, un avans va reduce în mod evident ceea ce datorați vehiculului și astfel plățile dvs. lunare vor fi mai mici și mai accesibile. De obicei, plățile în avans nu sunt necesare pentru a obține împrumuturi auto online, dar pot fi foarte utile atunci când negociați cu o reprezentanță. Chiar și un mic avans poate face diferența în modul în care te vede reprezentanța.

* Există cineva pe care știi că ar fi dispus să cosemneze pentru tine pentru împrumutul tău auto? Cosemnatarii nu sunt necesari pentru a obține împrumuturi auto online, chiar dacă aveți un credit prost sau nu aveți deloc istoric de credit. Cu toate acestea, utilizarea unui cosemnatar vă poate economisi mulți bani și face ca procesul de aplicare să decurgă mult mai rapid și mai ușor. Un cosemnatar este cineva care își pune numele pe cererea dvs. de împrumut împreună cu al dvs., garantând că împrumutul va fi rambursat. Limita și suma maximă a împrumutului dvs. auto vor fi determinate de venitul și gradul de credit al cosemnatarului, nu de ale dvs. Deci, dacă alegeți să aveți un cosemnatar, asigurați-vă că alegeți unul care are un scor de credit ridicat. Cu un cosemnatar, nu este nevoie să căutați împrumuturi auto pentru primul cumpărător, deoarece veți fi tratat de către reprezentanță ca și cum scorul de credit și veniturile mai mari ar fi ale dvs.

* Care este raportul dintre plata lunară pentru locuință în comparație cu venitul dvs.? Un fapt puțin cunoscut este că dealerii și creditorii auto acordă atenție acestui număr. De exemplu, dacă obțineți un venit de 1.000 USD pe lună, iar costul lunar al locuinței este de 300 USD, atunci costul locuinței ia 30% din venit. Orice peste 40% va trimite un semnal roșu dealerului/creditorului și ar putea avea nevoie de convingere că vă puteți face plățile lunare la timp. Luați în considerare acest lucru atunci când completați cererea de finanțare auto.

Luând în considerare elementele de mai sus, ar trebui să puteți obține o imagine mai clară a modului în care dealerii de automobile și creditorii de împrumuturi auto vă văd și ce puteți face pentru a controla acea imagine, cel puțin într-o oarecare măsură. Odată ce ați depus cererea, zarul a fost aruncat și veți vedea ce vă oferă reprezentanța în acel moment.