În vremurile economice grele actuale, mulți oameni se pregătesc să înceapă afaceri online. De ce? Nu numai că economisesc la plățile de spațiu, ci și reduc considerabil costurile de pornire. De asemenea, economisiți la asigurare și costurile de utilități. Mulți proprietari de afaceri încorporează această idee în sistemele lor și, după o anumită perioadă de timp, intenționează să se bazeze în întregime online. Dacă înființați o afacere online – fie ea la scară mare sau la scară mică, majoritatea plăților pentru servicii vor fi prin carduri. Dacă nu acceptați sau nu acceptați tranzacții cu cardul, atunci veți pierde un număr imens de vânzări. Ceea ce caută majoritatea clienților este serviciul de bani din plastic, iar dacă nu îi găzduiești sau nu îi accepți, se mută pe un alt site care le va accepta modul de plată. Un studiu recent a arătat că acele afaceri online care acceptă plăți cu cardul de credit au vânzări cu până la 400% mai mari decât cele care nu o fac.

Modul simplu în care vă puteți configura afacerea pentru a accepta plata cu cardul este uimitor. Pentru configurare, aveți două alternative. Puteți aplica pentru contul de comerciant tradițional la o bancă. Cu această alegere, va trebui să plătiți taxele de configurare și o taxă suplimentară în fiecare lună. Cealaltă opțiune este să cauți online o companie de procesare a cardurilor, care să-ți ofere servicii de card de credit, fără a percepe taxe de configurare. Pentru o afacere mică sau dacă doar înființați sau începeți o afacere online, trebuie să verificați și să găsiți un furnizor de servicii de procesare a cardurilor de încredere. La început, nu veți putea prevedea câte tranzacții veți efectua pe lună. Prin urmare, evitați să optați pentru o taxă de tranzacție mai mică – plată lunară mai mare. Până când sunteți sigur de numărul de tranzacții dintr-o lună, ar trebui să optați pentru o taxă lunară mai mare pentru tranzacții, mai mică. Cu această din urmă opțiune, veți plăti pentru fiecare tranzacție și aproximativ 10 USD pe lună.

Cercetarea amănunțită și analizarea furnizorilor de procesare online a cardurilor vă va asigura că vă înscrieți la compania potrivită. Ar trebui să fii atent la orice companie care oferă bonusuri și aplicații suplimentare. Ar trebui să alegeți o companie care vă va putea avertiza, prin telefon sau prin poștă, cu privire la orice plăți și tranzacții cu cardul de credit. Vă va costa considerabil mai puțin dacă acceptați plata cu cardul de credit de 70 USD decât crearea, imprimarea și trimiterea unei facturi către client. Indiferent dacă începeți o mică afacere online sau vă extindeți afacerea deja de succes, acceptarea plății cu cardul va reduce substanțial datoriile. Acest lucru va crește fluxul de numerar general și, prin urmare, crește profiturile pentru afacere. Obținerea constantă a profiturilor mari va asigura prosperitatea afacerii dumneavoastră.

Una peste alta, ar trebui să fii familiarizat cu procedura generală de procesare a cardului de credit. Este esențial să știi ce are nevoie sau ce necesită afacerea ta și cum poți să faci acest lucru. Nu rămâne în urmă pentru că, fără îndoială, te va costa foarte mult și, într-o oarecare măsură, chiar și afacerea ta. Procesarea cardurilor de credit este crucială și vă va ridica afacerea la cote mai mari decât a atins vreodată.