Banca a devenit un fenomen foarte obișnuit și comun, pe care am uitat că oamenii depozitau cândva bani chiar în casa noastră. În zilele noastre, este o lege nescrisă aproape ca toată lumea să aibă un cont bancar. Tehnologiile intră acum chiar și în viața oamenilor naivi. Serviciile bancare online sunt un astfel de exemplu și această facilitate este oferită de multe bănci și nu trebuie să pierdeți timpul pentru a intra la bancă și a face orice fel de tranzacții acolo. Iată câțiva termeni și tehnici de bază legate de online banking.

Tipurile de bănci sunt trei și aproape toate oferă această facilitate:

1. Bănci comerciale:

Băncile comerciale sunt cele cu care de obicei bănăm și ne ajută, de asemenea, cu soluții de banking online. Celelalte servicii sunt cele de gestionare a conturilor, conturi de economii și procesare împrumuturi în diferite scopuri și așa mai departe. Statul sau organismul federal le reglementează, în timp ce unele bănci precum Lloyds sunt reglementate de Autoritatea pentru Servicii Financiare.

2. Casele de credit:

Acesta este un fel de bancă comunitară. Aici se reunesc oameni din același domeniu. Pot fi cei din aceeași arena de muncă sau cei care lucrează pentru aceeași companie sau care au ceva în comun între ei. Profiturile vor fi împărțite în mod egal de toți membrii grupului și vă puteți deschide un cont la grup numai dacă sunteți membru al grupului. Uneori, se întâmplă să se bazeze pe locații geografice. Oamenii care locuiesc departe de loc nu beneficiază de acest lucru. Suma contului este cuprinsă între 5 USD și 50 USD. Împrumuturile sunt disponibile la rate mai mici în comparație cu dobânzile băncii comerciale.

3. Asociația de economii și împrumut:

Acesta este un fel de finanțare de rotație. Banii care au fost plasați ca economii lunare sunt, de obicei, lăsați altcuiva sub formă de împrumuturi, iar compania supraviețuiește cu acele rate ale dobânzii.

Pentru a găsi totul despre Online Banking, faceți clic pe următorul site web listat în caseta de resurse.