A existat o perioadă în care a avea un scor de credit rău însemna efectiv că împrumuturile erau imposibile. Cu toate acestea, în zilele noastre există întotdeauna șansa de a schimba conflictele financiare și de a recâștiga un rating bun de credit. Este larg acceptat că împrumuturile personale îi ajută pe cei cu credite proaste și oferă piatra de temelie pentru un scor bun de credit.

Nu este niciodată cu adevărat posibil să aveți împrumuturi personale garantate cu un credit slab, dar există unele lucruri care pot fi făcute pentru a îmbunătăți considerabil șansele ca o cerere să aibă succes. Deși există o listă de condiții care trebuie îndeplinite, adevărul este că există modalități de a evita unele dintre problemele mai problematice.

Primul lucru de făcut este să te uiți la unele dintre aceste probleme și, știind la ce să te uiți, este mai probabil să vezi împrumuturi personale aprobate, cu creditul rău nemaifiind factorul debilitant care părea.

Motive pentru care un împrumut este respins

Există câteva motive pentru care o cerere de împrumut ar putea fi respinsă de un creditor. Deși este cu siguranță adevărat că un împrumut personal îi ajută pe cei cu credit slab în drumul lor către recuperarea financiară, aplicația trebuie să fie structurată cu atenție pentru a atrage creditorii.

Creditul prost poate pune solicitantul într-o lumină proastă, reducând astfel șansele unui împrumut personal garantat cu credit slab. Cu toate acestea, ratingurile scăzute nu sunt întotdeauna cauzate de gestionarea iresponsabilă a banilor.

Sublinierea că circumstanța a fost cauza scăderii scorurilor, cum ar fi o reducere a venitului, o pierdere a unui loc de muncă sau chiar o urgență financiară neașteptată, poate pune scorul în context pentru creditor. Nu este neobișnuit să vezi ca rezultat împrumuturi personale aprobate cu un credit rău.

Prin precizarea scopului împrumutului, creditorii sunt asigurați că banii nu vor fi irositi pe lucruri inutile. La urma urmei, împrumuturile personale îi ajută pe cei cu credite slabe, eliminând datoria cardului de credit sau plătind facturile medicale bruște, dar să finanțezi o vacanță în Las Vegas este iresponsabil.

În cele din urmă, mărimea împrumutului pentru care se solicită este grăitoare, creditorii înțelegând că solicitantul începe o abordare structurată pentru a face față creditului lor slab.

De ce funcționează împrumuturile mici

Cert este că cel mai apropiat lucru de un împrumut personal garantat cu credit rău este un împrumut mic. Creditorul vede că solicitantul a evitat tentația de a căuta o sumă mare și, în schimb, a ales un împrumut care se rambursează ușor. De exemplu, un împrumut de 2.000 USD poate fi rambursat în decurs de un an cu o rambursare de 200 USD pe lună. Acesta este accesibil și poate fi rambursat complet rapid.

În timp ce 2.000 de dolari s-ar putea să nu ramburseze toate datoriile existente, avantajul principal este că permite o modalitate simplă de a îmbunătăți ratingul de credit. În acest fel, aceste mici împrumuturi personale îi ajută pe cei cu credite slabe, văzându-i avansând în tabelul de rating.

Tipul de împrumuturi pe termen scurt

Există o gamă largă de împrumuturi personale pe termen scurt și mici din care să alegeți. Garanția duce la crearea unui împrumut personal garantat cu un credit prost, deoarece oferă siguranță creditorului. Dar un împrumut negarantat, fără garanție este mai probabil.

Alte împrumuturi pe termen scurt aprobate cu un credit prost pot fi de numai un an sau mai puțin, dar un avans în numerar sau un împrumut pentru ziua plății poate avea o durată de doar câteva săptămâni. Acestea sunt emise pe baza unui cec de plată viitor, cu împrumutul plătit în totalitate odată cu sosirea următorului.

Asemenea împrumuturi personale îi ajută pe cei cu credite slabe, dar termenii și condițiile sunt grăitoare și cel potrivit trebuie ales cu grijă.