Cumpărăturile înseamnă cumpărături, nu? Ei bine, nu neapărat. La un moment dat, singura modalitate de a face cumpărături era să-ți părăsești casa și să vizitezi un magazin. În zilele noastre, internetul a revoluționat modul în care cheltuim banii. Dar cum se adună în comparație cu cumpărăturile tradiționale?

Ei bine, trebuie să le cântărim pe amândouă pentru a vedea cum se compară unul cu celălalt.

Cumpărături tradiționale

La cumpărăturile tradiționale, pur și simplu faci o plimbare cu mașina către centrul sau magazinul tău preferat și cumperi ceea ce vrei sau ai nevoie. Puteți plăti cu numerar sau card de credit. În unele cazuri, puteți plăti cu un cec. Aveți ocazia de a vedea produsul înainte de a-l cumpăra și puteți fi cu ochii pe cardul dvs. de credit dacă decideți să plătiți cu această metodă.

Toate acestea par destul de grozave, nu-i așa? Cu toate acestea, există întotdeauna dezavantaje pentru profesioniști când vine vorba de orice și orice.

Dezavantajele pe care le puteți întâlni când vine vorba de cumpărături tradiționale este că magazinul la care faceți cumpărături poate să nu accepte metoda dvs. de plată. Există și faptul că ei s-ar putea să nu aibă ceea ce îți dorești. S-ar putea chiar să descoperiți că articolul pe care îl au este mai scump decât ceea ce doriți să plătiți. Poate știi că un alt magazin îl poartă, dar au ieșit din el pentru că îl vând la un preț mai ieftin.

Da, există cazuri în care trebuie să faceți cumpărături în mod tradițional. De exemplu, este posibil să aveți nevoie de un articol chiar acum, ceea ce este valabil în cazul cumpărăturilor alimentare. Când ai nevoie de lapte sau ai nevoie de lapte praf pentru bebeluș, trebuie să poți merge la magazin și să iei acele lucruri imediat.

Cumparaturi online

Când vine vorba de cumpărături online, nu trebuie să pleci deloc de acasă. Pur și simplu vă așezați la computer, răsfoiți prin diferitele magazine online și găsiți ceea ce aveți nevoie. Cu toate acestea, de obicei există o singură modalitate de plată. Puteți plăti doar cu cardul de credit. Există unele site-uri web care vă permit să vă folosiți contul PayPal sau vă vor permite să le trimiteți un cec înainte de a vă trimite articolul. Metoda de verificare nu funcționează atât de bine atunci când aveți nevoie de articol chiar acum.

În ceea ce privește dezavantajele, nu puteți urmări numărul cardului dvs. de credit așa cum puteți face cu o tranzacție în persoană. Puteți, totuși, să vă asigurați că faceți afaceri cu un site securizat, uitându-vă în bara de adrese și văzând dacă există un https:// prezent. De asemenea, puteți citi recenzii ale site-urilor web pentru a vă asigura că un site este sigur. De asemenea, nu aveți ocazia de a vedea articolul chiar în fața dvs. înainte de a cumpăra.

Cu toate acestea, avantajele continuă pentru că, dacă nu găsești un articol la un magazin, îl poți găsi oricând la altul. Chiar nu există multe lucruri pe care să nu le găsești pe internet. Este posibil să nu doriți să faceți cumpărături online, dar cadourile, hainele și multe alte articole pot fi achiziționate și expediate direct la ușa dumneavoastră. Dacă nu vă plac atunci când le primiți, vă puteți asigura întotdeauna că faceți afaceri cu o companie cu o politică bună de returnare.

Deci care vi se pare mai bun? Preferi modul tradițional sau cel online? Este o preferință personală când vine vorba de asta. Într-adevăr, tot ce trebuie să faceți este să faceți cumpărături așa cum vă simțiți confortabil, dar să știți că veți găsi niște oferte grozave online pe care este posibil să nu le puteți offline.