Acceptați toate cardurile de credit majore și cecurile electronice pentru afacerea dvs. online, magazinul de vânzare cu amănuntul și forța de vânzări mobile folosind un serviciu unic de gateway de plată

Un serviciu de gateway de plată în timp real oferă comercianților o metodă sigură de acceptare a plăților cu cardul de credit și cecuri electronice. Un serviciu online securizat de punct de vânzare permite comerciantului să capteze informațiile despre cardul de credit al clientului sau despre contul de verificare, apoi să transmită aceste informații printr-o conexiune SSL criptată. Tranzacțiile reușite vor muta plata clientului de pe cardul de credit al clientului sau din contul de verificare în contul bancar de afaceri al comerciantului.

Cele mai apreciate servicii de gateway de plată în timp real pot fi utilizate pentru a procesa vânzările clienților cu amănuntul, pe mobil și online. În calitate de comerciant, doriți să selectați un serviciu virtual punct de vânzare care vă poate sprijini afacerea pe măsură ce se dezvoltă. Prin urmare, doriți să selectați un serviciu gateway de plată care poate suporta mai multe medii de vânzare (de exemplu, retail, online și mobil) fără a fi necesar să deschideți mai multe conturi gateway.

Deoarece există o multitudine de gateway-uri de plată în timp real din care să alegeți, am oferit o listă de verificare pentru a vă ajuta să alegeți serviciul potrivit pentru afacerea dvs. În cele din urmă, trebuie să selectați un serviciu care să îndeplinească cerințele unice ale afacerii dvs. specifice.

Lista de verificare a comerciantului pentru alegerea unui serviciu de plată (de exemplu, funcțiile trebuie incluse fără costuri suplimentare):

o Raportarea vânzărilor în timp real

o Terminal virtual/Încărcări în lot pentru procesarea tranzacțiilor manuale

o POS virtual pentru procesarea tranzacțiilor cu cardul prezent

o Capacități de facturare recurentă pentru procesarea serviciilor de membru și abonament

o Metodă de integrare pentru integrarea procesării plăților în software-ul dumneavoastră de back office

o Baza de cunoștințe online

o Biroul de asistență online

o Suport tehnic „Live”.

o Echilibrare de încărcare pentru procesarea mai multor conturi de comerciant folosind un singur cont gateway de plată. Aceasta va deveni o caracteristică importantă pe măsură ce afacerea dvs. se dezvoltă.

o Module de plată cu coș de cumpărături comerciale și open source

o Interfață de comerciant online sigură

o Verificarea adresei (AVS)

o Suport software POS de vânzare cu amănuntul

o Module de plată CRM (sursă deschisă și suport software comercial)

o Serviciu compatibil PCI

Opțional, ar trebui să puteți selecta următoarele servicii suplimentare:

o Procesarea cecurilor electronice

o Instrumente avansate de protecție împotriva fraudei

o Stocarea și păstrarea datelor conform PCI pentru stocarea datelor de plată ale clienților

o Software de plată mobil (de exemplu iPhone)

Rețineți întotdeauna că atunci când alegeți un serviciu de plată, selectați un serviciu pentru a procesa plățile clienților dvs., care este linia de viață a afacerii dvs.