Riscurile

Cumpărăturile online sunt fața actuală a afacerilor. Mulți oameni folosesc carduri de credit, cum ar fi Visa Card și MasterCard, pentru a efectua tranzacțiile lor online, fără a ține seama de pericolul pe care îl reprezintă cardurile. De fapt, mulți oameni se roagă și încă se roagă la furtul cărților de credit în fiecare an. Ca atare, multe dintre afacerile online optează pentru cardurile de credit virtuale preplătite, care există de aproape unsprezece ani. Aceste opțiuni virtuale au fost mult timp considerate sigure pentru cumpărăturile online, dar se pare că, cu cât cardurile devin mai sigure, cu atât sindicatele de furt se perfecționează pentru a ținti fără a rata.

Cu totul online, (chiar și legăturile noastre sociale), există riscul de a partaja informațiile personale pe diferite site-uri. Cea mai mare captură este cu rețelele sociale. Micile gafe pe care le faci ar putea veni să te bântuie mai târziu. De exemplu, să lăsați toate informațiile dvs. personale, cum ar fi data completă a nașterii și detaliile complete vizibile pentru toți cei cu care socializați, nu este doar descurajat, dar este și sinucigaș financiar.

Celălalt risc este legat de agendele noastre și de micile note pe care le scriem pentru a ne aminti informațiile noastre personale. Din când în când, suntem tentați să includem informații despre cardurile de credit virtuale, în principal numărul de cont și parola. Dacă hârtia sau cartea în care este scris aceasta se pierde, atunci consecințele pot fi îngrozitoare în cazul în care aceste informații cad în mâini greșite.

Mulți oameni tind să presupună că băncile online sunt aceleași cu instituțiile bancare normale. Ca atare, ei merg la ei merg până la măsura în care își transferă toți banii în conturile bancare online. Fă această presupunere pe riscul tău.

Măsuri de siguranță

Prima precauție este să păstrați detaliile conturilor online cât mai unice posibil. Desigur, va trebui să furnizați detaliile dvs. adevărate, cum ar fi numele și numărul contului bancar, dar asigurați-vă că același lucru nu este replicat pe multe alte site-uri web, în ​​special pe rețelele sociale. Tot în același punct, nu lăsați datele dumneavoastră personale vizibile pentru toți atunci când utilizați site-urile rețelelor sociale.

Uitarea este o anomalie foarte normală la ființe umane, dar încearcă pe cât posibil să interiorizezi numărul de cont al contului tău bancar online. Este recomandabil să aveți de-a face cu un furnizor la alegere pentru a evita confuzia informațiilor de conectare. Folosiți agendele de adrese în scopurile propuse – informații de contact și nu ca seifuri.

Nu în ultimul rând, nu vă transferați toți banii de pe cardul dvs. MasterCard sau Visa pe cardul de credit virtual preplătit. Acesta nu este un seif. De asemenea, un fapt important de luat în considerare este să citiți declarația de politică și acordul băncii online alese de dvs. înainte de a vă înregistra un cont.