Cruzimea datoriei devine reală atunci când debitorii văd cum se agravează în fiecare lună, hrănindu-se cu taxele financiare, iar împrumutații au foarte puține de arătat pentru asta. Ratele dobânzilor compensează majoritatea plăților minime lunare. Soldurile sunt lăsate cu schimbări reduse sau deloc, iar ciclul datoriilor continuă să curgă prin buget. Între timp, gospodăriile se confruntă cu cerințele de plată lunară, menținând în prim-plan încrederea în cardurile de credit și a împrumuturilor online sigure.

Oamenii care folosesc banii terților pentru a susține cererile bugetare au foarte puține de arătat pentru datoria lor. În cea mai mare parte, indiferent ce a fost achiziționat, articolele sunt adesea dispărute de mult sau sunt pe cale de ieșire în momentul în care banii sunt efectiv plătiți. Băcănurile, mesele la restaurant, ieșirile cu familia, chiar și încălțămintea și îmbrăcămintea pentru copii sunt în trecut și factura continuă să vină. Achizițiile mai mari, cum ar fi mobilierul și electrocasnicele, vor fi cel mai adesea încă în jurul casei cu valoare mai mică. Împrumutații ajung să plătească dublu sau mai mult pentru articole până când cardurile de credit sunt plătite. Plățile minime sunt plăți în ritm de melc. Acesta este un exemplu perfect de cruzime bugetară chiar acolo.

Atunci când împrumutații devin contestați, nu au numerar suplimentar și creditul nu mai este disponibil, opțiunile alternative, cum ar fi împrumuturile directe online rapide, devin o resursă de numerar populară. Aplicațiile sunt ușoare, scorurile de credit sunt irelevante pentru creditori și banii sunt livrați rapid. Aceasta este o soluție dulce pentru cei care se luptă să facă bine la termenele scadente. Partea nefericită este că atunci când aceste împrumuturi sunt folosite pentru a menține cerințele bugetare regulate, plata devine mult mai dificilă. Spre deosebire de cardurile de credit, aceste împrumuturi necesită plăți rapide. S-ar putea să găsiți un împrumut responsabil pentru împrumuturi pentru ziua de plată, cu costuri reduse, care vă va oferi opțiuni de plată doar cu taxe financiare suplimentare aplicate. Dacă împrumutul dvs. este printr-o companie care nu este low cost, este posibil să găsiți rate ale dobânzii crescute și/sau taxe suplimentare adăugate la sold atunci când nu sunt plătite la data scadentă inițială. Este important să citiți cu atenție toți termenii și condițiile de serviciu pentru a ști cu ce vă puteți confrunta dacă apar din nou probleme de plată.

Câte probleme de bani noi se creează din achitarea unui împrumut pe termen scurt? Dacă ați folosit numerarul pentru a plăti o factură la timp, puteți spune cel puțin că împrumutul a fost rentabil. V-ați cumpărat controlul daunelor. Când un avans rapid în ziua de plată este folosit pentru dorințe, este dificil să vezi valoarea în cele din urmă. S-ar putea să găsiți mai valoros să vindeți proprietățile personale nefolosite într-o vânzare de garaj sau să găsiți un al doilea loc de muncă pentru a vă face stilul de viață accesibil. Cel puțin nu veți avea bani să plătiți înapoi alegând acele opțiuni.

Scopul dvs. final ar trebui să fie să puneți încrederea în banii terților în trecut. Nu vă puteți permite să plătiți dobânzi în fiecare lună când nici măcar nu puteți face plăți de utilități. Partea pozitivă a companiilor de utilități este că multe oferă programe acelor salariați cu venituri mici care se califică. Aceste programe vor ajuta la reducerea costurilor în fiecare lună și vor aduce o reducere bugetară. Introduceți cerințele lunare care vă fac să se lupte bugetul. Cu cât poți include mai mult venitul lunar în funcție de cerințele stilului tău de viață, cu atât gestionarea banilor este mai ușor de gestionat.

Reducerea datoriilor nu este un drum ușor. Este mult mai ușor să plătești cu un card de credit decât să economisești și să cumperi cu numerar. Dacă gestionarea banilor ar fi atât de ușoară, jumătate din gospodăriile din America ar trăi liber financiar. Criza datoriilor națiunii ar fi inexistentă. Nu priviți posibilitățile de îndatorare ca pe o extensie a brațului dvs. financiar. Majoritatea datoriilor sunt datorii neperformante. Nu lăsați cruzimile toxice ale datoriilor pe termen lung să ruineze nevoile financiare viitoare sau să limiteze potențialele oportunități.