Provocarea constantă pentru cele mai avantajoase rate de împrumut pentru autovehicule este crucială în prezent, deoarece economia este în scădere. Oamenii din multe state, în special din Florida, Nevada, California, Arizona, Georgia, Michigan și Ohio se confruntă cu blocări enorme de locuințe și pierderi de locuri de muncă. Cum puteți descoperi cea mai mică rată a împrumutului auto dacă locuiți într-unul dintre acele state și aveți și o executare silită.

Să petreci luni întregi încercând să găsești cât mai mulți creditori și să obții cotații de la fiecare dintre ei nu pare realist atunci când ești disperat să cumperi sau să refinanțezi vehiculul. Cu toate acestea, cu cât cele mai bune rate ale împrumuturilor auto depind de creditor, există anumiți alți factori implicați, care vor fi discutați în paragrafele următoare.

Întrebarea primordială este cum să vă ajutați să obțineți cea mai bună rată de împrumut auto. Primul lucru de făcut ar fi să obțineți cel mai recent raport de credit și scorul de credit de la una dintre cele trei mari agenții de raportare a creditelor. Scorul dvs. de credit este unul dintre determinanții primari ai ratei dobânzii pe care împrumutătorul vă va percepe pentru un împrumut auto. Dacă scorul tău este de 600 sau mai mic, vei plăti o dobândă mai mare decât o dobândă mai mare decât cineva care are scorul de 725. Dacă ai rămas recent în neregulă cu împrumuturi sau carduri de credit, vei descoperi că bancherul tău prietenos de cartier nu va fi chiar așa. prietenos când mergi pentru un împrumut auto. Dacă aveți mai multe carduri de credit cu sold mic, puteți încerca să le plătiți cât mai repede posibil, înainte de a solicita un împrumut auto. Fiecare card pe care îl plătiți vă va ajuta să vă creșteți scorul de credit.

Menținerea unui scor de credit sănătos este de cea mai mare importanță atunci când căutați orice tip de împrumut. Dacă scorul dvs. este deja slab, puteți încerca să cumpărați o mașină uzată bună și solidă, comparativ cu o mașină nouă. Acest lucru va reduce suma pe care trebuie să o finanțați și va menține plățile lunare mai mici.

O altă modalitate de a obține cea mai bună rată a dobânzii ar fi să obțineți un împrumut auto garantat. Într-un împrumut garantat, trebuie să gajați garanții echivalente cu suma împrumutului. Această garanție poate fi orice bun pe care îl puteți avea, cum ar fi acțiuni, obligațiuni, bijuterii, antichități, casa dvs. (pe care nu v-aș sugera) și orice altă proprietate valoroasă pe care o dețineți, gratuit și clar. Unii creditori, care sunt specializați în împrumuturi auto cu credit rău, vor permite chiar ca mașina pe care o finanțați să fie gajată ca garanție pentru împrumut. Împrumuturile garantate trebuie tratate cu atenție, deoarece s-ar putea să vă pierdeți garanția în cazul în care împrumutul nu este în plată. Deși puteți obține o rată mai mică a dobânzii cu un împrumut garantat, vă asumați și riscul de a pierde orice activ pe care l-ați gajat.

Cealaltă opțiune pentru un împrumut auto este un împrumut negarantat în care bancă nu solicită garanții. Acestea sunt dificil de obținut dacă stai pe un raport de credit prost. Împrumuturile garantate sunt mult mai puțin riscante pentru creditori, deoarece aceștia pot intra în posesia garanției dvs. gajate în cazul în care nu vă plătiți. Din acest motiv, majoritatea creditorilor sunt dispuși să acorde împrumuturi garantate la o rată mai mică a dobânzii și consumatorilor cu probleme de creditare proaste.

Acum există mulți creditori online care sunt specializați în împrumuturi auto cu credite proaste. Cercetați-vă, fiți pregătit să completați o cerere cu onestitate și este posibil să vă aflați într-un vehicul nou sau folosit înainte de a crede că este posibil.