În timp ce finalizam cercetarea pentru acest articol, desigur, devenea puțin frustrat. Ce se întâmplă cu aceste companii care au oferte de carduri de credit pe care nimeni nu pare să le acceseze online? Serios, ce rost are?

Dacă sunt interesat de cardul de credit al organizațiilor tale, m-aș aștepta să intru online și să caut cardul tău și… voilà, apare un întreg site cu toate informațiile de care am nevoie. Nu este magie; așa ar trebui să fie lucrurile, orice marketer bun știe asta.

Ei bine, spre surprinderea mea, acest lucru nu este ceea ce am experimentat în timpul căutării cardului de credit Elan. În schimb, am fost întâmpinat cu o pagină de servicii pentru membrii cardului pentru tot efortul meu de căutare. Acum spuneți-mi, cum pot deveni membru când nici măcar nu găsesc informații despre oferta cu cardul de credit pentru a decide dacă să dau curs unei cereri.

În urma investigațiilor ulterioare, mi-am dat seama că pagina de membru Elan era alimentată de Elan Financial Services, așa că m-am gândit că dacă le-aș vizita site-ul, aș putea avea acces la detaliile ofertei de card de credit Elan.

Odată ce am ajuns la http://www.elanfinancialservices.com, a devenit clar de ce nu existau oferte specifice de credit împrăștiate pe internet și cu această ocazie aș renunța la frustrarea mea pentru că acum înțeleg despre ce este Elan.

Vedeți, Elan este de fapt o companie de gestionare a tranzacțiilor care oferă carduri de credit și alte servicii financiare partenerilor săi.

Ei nu oferă cărți de credit publicului larg, ci mai degrabă se ocupă de lucrările de bază, cum ar fi procesarea de autorizare a cardurilor, monitorizarea sistemului și tranzacțiile la punctul de service, pentru a numi câteva.

Ar trebui să fii o entitate comercială pentru a beneficia de serviciile cardului de credit Elan. Acest lucru se datorează faptului că afacerea dvs. s-ar asocia cu Elan pentru a furniza servicii de card de credit clienților dvs., iar gestionarea tranzacțiilor de zi cu zi ar fi gestionată și sprijinită de Elan Financial Services.

De exemplu, următoarele carduri de credit furnizate de aceste două companii sunt alimentate de Elan, dar cardurile sunt emise în numele băncilor.

o Card de credit Central Pacific Bank

o Bloomfield State Bank

Chiar dacă opțiunea Elan nu a funcționat, există multe alte oferte de carduri de credit disponibile pe piață. Puteți căuta prin mai multe categorii diferite pentru a găsi cardul potrivit pentru circumstanțele dvs. Categorii includ:

o Carduri de credit ale companiilor aeriene

o Carduri de credit de transfer de sold

o Carduri de credit pentru afaceri

o Carduri de credit proaste

o Recompense Carduri de credit

o Carduri de credit pentru studenți

Acestea sunt doar câteva dintre categoriile disponibile, așa că nu întârziați, începeți căutarea cardului de credit astăzi.