În funcție de câți bani aveți nevoie și de cât de repede aveți nevoie, un avans de numerar poate să nu fie singurul acces la numerar rapid. Dacă aveți orice tip de portofoliu de investiții, este bine să țineți evidența cât aveți și cât timp va dura să îl accesați. Este greu să te pregătești pentru urgențe de numerar. Ajutați-vă să vă pregătiți pentru orice situație dată când vă planificați opțiunile din timp. Vei limita stresul și vei găsi o soluție într-un ritm mult mai rapid.

Ce altceva este disponibil în afară de un avans în numerar?

* Faceți un inventar al sumei de numerar pe care o aveți la îndemână. Păstrezi undeva un ascunzător de urgență? Mama a păstrat întotdeauna 50 de dolari în poșetă pentru o urgență. Am auzit că unii oameni folosesc un borcan în bucătărie sau câteva sute de dolari ascunse sub saltea.

* Sunteți conștient sau cel puțin aveți o sumă estimată în cap despre cât este în contul dvs. curent? Cel mai adesea acești bani sunt direcționați către facturi, dar atunci când are loc o urgență, poate fi necesar să fie utilizați, apoi completați la scurt timp după.

* Aveți bani într-un cont de economii? Dacă situația de urgență se întâmplă într-o zi lucrătoare, puteți merge direct la bancă și puteți scoate banii. Zilele nelucrătoare vor necesita servicii bancare online și un transfer de bani. Verificați cu banca dvs. pentru a afla cât timp va dura pentru ca transferul să fie compensat în contul dvs. curent.

* Un cont de piața monetară funcționează similar unui cont de economii. Aceste conturi vor necesita de obicei un sold minim pentru a câștiga o rată a dobânzii mai mare. Aflați cât de mult aveți peste acest minim, precum și soldul total, în cazul în care ar putea fi necesar să închideți contul pentru a rezolva situația de urgență.

* Împrumuturile cu capital propriu sau liniile de credit vor folosi valoarea casei dvs. pentru a crea fie un împrumut cu sumă forfetară, fie o linie de credit bazată pe aceeași sumă. Linia de credit este similară cu un card de credit. Ambele opțiuni necesită ca casa dvs. să fie folosită ca garanție. Aceste opțiuni vor trebui configurate prin intermediul împrumutătorului dvs. ipotecar sau al băncii înainte de disponibilitatea imediată. O linie de credit poate fi o opțiune bună de configurat din timp, deoarece nu efectuați nicio plată până când utilizați numerarul.

* Un avans de numerar cu cardul de credit este numerar rapid. Suma este de obicei o fracțiune din soldul disponibil. Avansurile în numerar de la cardurile de credit vor avea o dobândă mai mare decât achizițiile dvs. Această rată va fi înregistrată pe extrasul dumneavoastră lunar.

* Împrumuturile online pentru ziua de plată și avansurile în numerar sunt opțiuni bune pentru cei fără un portofoliu financiar. Aceste împrumuturi pe termen scurt sunt utile în plus celor cu scoruri de credit scăzute.

* Împrumuturile pentru titlu sunt disponibile imediat pentru cei care dețin talonul roz la vehiculul lor. Împrumutul este garantat cu titlul.

Accesul imediat la numerar este găsit imediat când opțiunile sunt stabilite înainte de cerere. Plasați sumele estimate lângă fiecare opțiune care se aplică situației dvs. financiare. Când va veni momentul, această listă va oferi o referință rapidă la ameliorarea în numerar atât de necesară.