Aveți nevoie de un cont de comerciant pe internet pentru a accepta carduri de credit pe site-ul dvs. web. Cel mai mare avantaj al deținerii unui cont de comerciant pe internet este că clienții pot fi online, introducând informațiile cardului de credit direct pe site-ul dvs. web, fără a fi nevoie să fax, să telefoneze sau să poată comenzile.

Atunci când acceptați comenzi cu carduri de credit printr-un cont de comerciant pe internet, tranzacțiile pe care le procesați sunt de obicei aprobate în timp real printr-un gateway de plată pe Internet în timp real. Aceasta înseamnă că în momentul în care clientul verifică pe site-ul dvs., tranzacția este de fapt procesată.

Nu trebuie să utilizați un gateway de plată cu un cont de comerciant pe internet. De asemenea, este posibil să utilizați un software de procesare a cardurilor de credit sau un terminal pentru carduri de credit. Dacă faceți acest lucru, tranzacția nu va fi procesată în timp real, ci mai degrabă la un moment ulterior, când introduceți manual tranzacția.

Puteți folosi un terminal de card de credit și aveți în continuare un cont de comerciant pe internet. Pe măsură ce comenzile sunt preluate online, contul devine un cont de comerciant pe internet. Este irelevant dacă tastați tranzacția într-o tastatură de pe un terminal mai târziu. Metoda prin care este preluată comanda este cea care determină dacă contul este sau nu un cont de comerciant pe internet.

Dacă în prezent conduceți un magazin și aveți deja un cont de comerciant, veți avea nevoie de un cont de comerciant pe Internet dacă doriți să începeți să preluați comenzi online. Acest lucru se datorează faptului că conturile de comercianți pe Internet au reguli și reglementări diferite față de conturile de comercianți standard de tip retail. Dacă credeți că puteți ocoli prin procesarea comenzilor pe Internet cu contul dvs. de comerciant obișnuit, ați putea fi surprins neplăcut când contul dvs. de comerciant este închis brusc.

Cu un cont de comerciant pe Internet, comerciantul vede rareori, sau vreodată, cardul sau clientul și există un risc mai mare de fraudă din această cauză. Odată cu acest risc mai mare de fraudă, apar proceduri de procesare mai stricte și este necesar un cont separat de comerciant pe internet.

Indiferent dacă sunteți un comerciant consacrat și doriți să adăugați un cont de comerciant pe Internet sau un comerciant nou, veți dori să lucrați cu un furnizor de conturi de comerciant care are experiență în structurarea și gestionarea conturilor de comerciant pe Internet.

Internetul este o lume nouă pentru mulți furnizori de conturi de comerciant și, dacă ajungi să aplici cu unul care procesează puțin sau deloc tranzacții pe internet, probabil că vei fi fie refuzat, fie și mai rău, aprobat și cu un furnizor care nu știe. ce fac ei.