A învăța cum să aplici pentru un împrumut pentru afaceri mici poate fi dificil – chiar dacă vrei să aplici online. Diferiți creditori solicită informații în moduri diferite, dar a avea o idee despre ceea ce vor cere probabil pentru a vă putea pregăti este un pas în direcția corectă. Fiecare creditor dorește să vadă situațiile financiare ale companiei tale și propriul tău raport de credit. Vă ajută să aveți o analiză detaliată a modului în care intenționați să cheltuiți și banii pe care solicitați să îi împrumutați.

Indiferent de orice, cu cât ai lucrat mai mult timp și cu cât scorul tău de credit este mai bun, cu atât mai multe împrumuturi vor fi disponibile pentru tine și cu atât va fi mai ușor să aplici și să fii aprobat. Dacă aveți un istoric de credit slab sau un istoric de credit redus, veți dori să vă uitați la împrumuturile pe termen scurt. Acestea sunt stabilite în mod similar împrumuturilor pe termen mediu, cu excepția faptului că sunt mai scurte și oferă sume mai mici de capital. Veți fi de așteptat să îl plătiți înapoi pe termen scurt, de obicei între 3 și 18 luni.

Sperăm că veți putea plăti totul înapoi într-o perioadă scurtă. Ca și în cazul împrumuturilor mai mari, veți fi de așteptat să demonstrați că planul dvs. de afaceri va fi suficient de bun pentru a garanta profituri. Vestea bună despre împrumuturile pe termen scurt este că procesul de calificare este mai puțin dificil, astfel încât veți avea șanse mai mari de aprobare. Rețineți că rata dobânzii va fi probabil mai mare dacă creditul dvs. nu este grozav.

Dacă abia sunteți la început, s-ar putea să doriți să căutați și împrumuturi pentru start-up. Acestea pot avea rate ale dobânzii cuprinse între 7% și 30%, cu termene de la unu la cinci ani. Pentru a aplica pentru un împrumut pentru afaceri mici pentru o start-up, consultați creditorii privați. Un împrumut pentru start-up poate servi, de asemenea, ca un precursor pentru căutarea de finanțare suplimentară de la grupuri de capital de risc sau „investitori îngeri”. Dacă puteți crea un plan de marketing cu adevărat unic și atractiv, luați în considerare și site-urile web de finanțare publică.

Motive pentru a aplica pentru un împrumut pentru întreprinderi mici

Când aplicați pentru împrumuturi pentru afaceri mici de la creditori online, probabil vi se va cere să selectați un motiv pentru care aveți nevoie de bani în timpul procesului de solicitare. Motivele viabile includ:

• Cumpărarea de echipamente noi sau folosite pentru afacerea dumneavoastră

• Achiziționarea stocurilor pentru a vinde

• refinanţarea datoriilor

• Angajarea de noi angajați

• Crearea „împrumut punte” pentru proiectul de construcție

• Pentru taxe

• Alt motiv

Dacă aveți un alt motiv pentru care aveți nevoie de bani pentru afacerea dvs. mică, s-ar putea să vi se solicite să introduceți un motiv anume. Cu cât poți oferi mai multe detalii despre planul tău de afaceri și despre cum exact vei folosi banii, cu atât mai bine.

Deci, la ce site ar trebui să apelați dacă doriți să aplicați pentru un împrumut pentru afaceri mici? Este o idee bună să începeți cu finanțarea afacerilor din SUA. Este Acreditat Business cu BBB și are rate de aprobare de 95%!