Este ușor să aplicați online pentru un card de credit. Acest lucru se datorează faptului că puteți compara cu ușurință cardurile de credit și puteți vedea care este cel mai bun pentru dvs. Există multe site-uri web și servicii online unde puteți face acest lucru.

Comparați cardurile de credit și economisiți: este important să vă uitați la toate opțiunile dvs. Diferitele carduri de credit vor oferi diferite avantaje. Unii vor avea rate mai mici, alții vor avea programe de recompensă. Va trebui să comparați și să vedeți care dintre ele se va potrivi nevoilor și stilului dvs. de viață.

Comoditate: Nu există nimic ca confortul internetului. Nu trebuie să conduceți prin oraș, să petreceți ore întregi căutând în directoare sau să discutați cu băncile și companiile de carduri de credit. Puteți doar să intrați online și să căutați tot ce doriți în câteva minute. Nu durează mult pentru a completa o cerere. Cu toate acestea, trebuie să vă faceți cercetări înainte de a aplica.

Punerea în aplicare: Există de obicei un formular care trebuie completat pe site: acest lucru este rapid și ușor de făcut. Fiți pregătiți cu informațiile necesare. Există anumite documente și informații care sunt necesare atunci când solicitați un card de credit. Citiți-l cu atenție și furnizați orice documente pe care le pot solicita, de obicei prin fax.

Lucruri de verificat:

1. Ratele dobânzilor sunt importante: Unele carduri vor da dobândă scăzută, dar nu vă vor oferi recompense sau avantaje. Adesea, ele solicită să aveți un scor ridicat al cardului de credit, așa că creditul dvs. trebuie să fie bun pentru a câștiga acest lucru. Dacă puteți plăti o dobândă mai mare, puteți profita de programele de recompensă care sunt oferite.

2. Ce fel de recompense oferă companiile de carduri de credit? Unii acordă credit de 1%-5% la achiziții. Alții lucrează cu companiile aeriene pentru a vă oferi mile gratuite. Luați în considerare stilul dvs. de viață și cât de mult vă vor ajuta aceste recompense. De exemplu, dacă călătoriți mult, veți găsi recompense gratuite pentru mile foarte utile. Dacă cumpărați destul de mult cu cardul dvs. de credit, este posibil să descoperiți că recompensele de credit vă vor fi utile.

3. Taxe ascunse: aveți grijă să citiți cu atenție contractul și să vă asigurați că nu există taxe ascunse. Citiți cu atenție cererea de card de credit și citiți amprenta oricărui contract. Acest lucru va preveni orice probleme în viitor.

4. Verificați compania: atunci când completați o cerere de card de credit online, oferiți informații personale și uneori sensibile. Fiți foarte atenți ca firma de carduri de credit să fie de încredere și că informațiile pe care le oferiți vor fi confidențiale.

Există 2 tipuri de card pe care le puteți solicita online, unul personal și unul de afaceri. Este posibil să doriți diferite tipuri de carduri, în funcție de scopul pentru care aveți nevoie. De exemplu, dacă intenționați să faceți o serie de achiziții cu cartea dvs. de vizită, este posibil să doriți să profitați de programele de recompensă. Cu toate acestea, cu un card personal, puteți găsi un card de credit cu dobândă scăzută ca fiind mai util sau chiar recompense gratuite pentru mile.