În zilele noastre, conexiunea rapidă Wi-Fi plus introducerea de noi aplicații mobile au permis oamenilor să-și plătească facturile online și să programeze, de asemenea, întâlniri. Chiriașii folosesc aceeași tehnologie pentru a plăti chiria la timp și pentru a-și gestiona fondurile. Plata online oricând și oriunde a devenit noul standard.

Proprietarii de proprietăți ar trebui să ia în considerare serviciile de plată a chiriei online. Afacerea lor va beneficia de pe urma asta – la fel ca chiriașii. Iată principalele beneficii pe care le pot primi atunci când își lasă chiriașii să plătească chiria online:

Serviciu îmbunătățit pentru clienți

În loc să încaseze personal chiria și să proceseze plățile cu cec, aceștia pot avea mai mult timp să se concentreze asupra eforturilor de marketing și să își îmbunătățească relațiile cu chiriașii. Aceasta este o modalitate de a-și îmbunătăți relația cu clienții și, de asemenea, o modalitate de a le oferi servicii mai bune.

Costuri de management controlate

Colectarea chiriei online reduce cheltuielile legate de administrarea proprietăților. Un proprietar va fi capabil să reducă costurile operaționale și să mențină o taxă scăzută de administrare a proprietății. Acest lucru va aduce beneficii multor proprietari.

Scăderea numărului de conturi restante

Există diferite opțiuni de plată online, cum ar fi PayPal, card de credit și eCheck, așa că va exista o reducere semnificativă în ceea ce privește întârzierea plăților. În plus, chiriașii primesc mementouri prin text sau e-mail atunci când chiria este scadentă sau se apropie rapid, solicitând o plată imediată, dacă sistemul este într-un dispozitiv mobil optimizat.

Soluționarea mai rapidă a litigiilor și urmărirea auditului

Chiria care este plătită online are trasee digitale pe hârtie. Deci, atunci când un chiriaș susține că a plătit online, proprietarul imobilului poate confirma sau respinge revendicarea accesând sistemul. Software-ul complet integrat pentru gestionarea proprietății va permite proprietarilor să vadă taxele de întârziere, să actualizeze sistemul proprietarului și să urmărească automat plățile divizate.

Este mai sigur pentru ei să proceseze plățile chiriei și plățile proprietarului, deoarece datele personale nu sunt compromise. Contabilii lor pot obține un instantaneu al chiriașilor care au plătit pentru a permite rezoluții financiare bine informate.

Este ușor să rămâi organizat

Când banii trec dintr-o mână în alta, este nevoie de un grad mai ridicat de organizare. Atunci când sunt implicați mai mulți chiriași și proprietăți, există o probabilitate mai mare de a comite erori.

Chiar și atunci când gestionați una sau două proprietăți, colectarea cecurilor de chirie lunar implică comunicare și organizare pentru a vă asigura că plata este primită în timp util. Erorile, oricât de mici ar fi, ar putea fi dezastruoase atunci când sunt cauzate de argumente în care proprietarul și chiriașul insistă că sunt partea nedreptățită.

Securitate adăugată

Plata online a chiriei elimină riscurile asociate plăților în numerar. În plus, compania de asigurări va reduce cel mai probabil acoperirea atunci când există mai puțini numerar la fața locului.

În ultimii ani, mulți proprietari devin mai confortabili cu tranzacțiile online. Este timpul ca cei care nu au încercat serviciile de plată online să le ia în considerare astfel încât să poată economisi timp, să reducă costurile și să îmbunătățească fluxul de numerar.