Amenințările tot mai mari ale înșelătoriilor cu cardurile de credit și ale altor pericole legate de procesarea plăților online au încurajat organizatorii de evenimente să se gândească la o platformă de plată foarte securizată. Software-ul de înregistrare a evenimentelor vă oferă beneficiile integrate ale înregistrării fără întreruperi și procesării plăților foarte securizate prin mai multe gateway-uri. Cu această tehnologie new-age, organizatorii pot elimina procesul manual de manipulare a numerarului și, astfel, pot elimina pericolele asociate cu acesta. În plus, odată cu accesul larg la internet, oamenii caută din ce în ce mai mult facilități care să le permită să cumpere bilete și să plătească chiar din confortul casei lor.

O soluție cuprinzătoare de gestionare a plăților oferă o gamă largă de beneficii. Să aruncăm o privire aici.

Soluția completă de plată pentru evenimente vă permite să controlați întreaga procesare de la distanță, chiar și fără a instala niciun dispozitiv hardware sau program software. Ea eficientizează procesarea plăților prin colectarea plăților pentru evenimente și gestionarea simultană a funcțiilor de plată back-end. Reduce intervenția manuală și astfel, realizează procesul cu eficiență sporită. În afară de aceasta, o soluție de procesare a plăților vă ajută să reduceți volumul de muncă cu 60%, permițându-vă astfel să investiți mai mult timp de calitate în funcțiile de bază ale afacerii dumneavoastră. Mai mult, îți poți calcula rentabilitatea investiției, ceea ce te ajută și să gestionezi, să vinzi și să-ți promovezi evenimentele.

Software-ul scalabil de plată pentru evenimente acceptă plăți de la toate cărțile de credit majore, precum și metode de plată online, cum ar fi PayPal și CyberSource. De asemenea, participanții pot efectua plăți prin transfer bancar, comenzi de cumpărare, cecuri și carduri cadou. Cu atât de multe opțiuni, devine mai ușor pentru participanți să finalizeze tranzacțiile legate de eveniment și, astfel, ajută la maximizarea prezenței.

Folosind acest sistem, organizatorii pot accepta plăți prin Contul lor de comerciant și le pot depune direct în contul bancar fără a plăti nicio taxă suplimentară. Sistemul nu numai că se ocupă de cerințele de procesare a plăților online cu cardul de credit, dar ajută și la gestionarea cu ușurință a anulărilor și rambursărilor.

Accesând instrumentele de raportare la cerere, puteți urmări starea plății și puteți obține datele aferente cu o eficiență sporită și în cel mai mic mod fără erori. Aceste caracteristici vă permit să țineți o evidență regulată a stării plăților, a rambursărilor, a veniturilor și a datelor de înregistrare. Mai mult, puteți afișa instrucțiuni de plată și politica de rambursare, pentru confortul participanților, în timp ce monitorizați procesul tranzacției.

Soluția de plată pentru evenimente, furnizată sub formă de Software as a Service (SaaS), oferă instrumente eficiente care pot preveni cu ușurință tranzacțiile frauduloase.

O soluție cuprinzătoare de plată pentru evenimente vă simplifică procesarea plăților în cel mai scurt timp. Utilizați această soluție la cerere astăzi pentru a reduce resursele umane și financiare și pentru a maximiza rentabilitatea investiției.