Ce este creditul de afaceri? Creditul de afaceri este înființat în numele companiei și se bazează exclusiv pe credibilitatea companiei. Dar știi de ce este nevoie pentru a începe? Știți care sunt elementele de construcție de făcut pentru a începe? Majoritatea companiilor nu știu despre ce vorbesc, dar vă arătăm calea de a începe în mod credibil.

Principalul rating FICO utilizat ca parte a lumii afacerilor este cunoscut sub numele de scor Paydex dat de Dun & Bradstreet.

Acest număr arată riscul capacității întreprinderii de a rambursa termenii creditului sau împrumutului similar cu cel al scorului FICO pentru creditul personal.

Scorul paydex variază de la 0 la 100. Cu cât scorul este mai mare, cu atât creditul este mai bun pentru compania ta. Scorul se bazează pe modul în care compania plătește datoria și promptitudinea plății către furnizori în intervalul de timp dat pentru rambursarea datoriei.

Majoritatea creditorilor caută un scor de 70 sau mai mare, dar pentru cele mai bune rezultate, ar trebui să aveți cel puțin un scor Paydex de 80. Permiteți-mi să vă arăt cum este creat scorul paydex.

Așteptări de plată

Plata așteptată poate veni devreme 100

Plățile au loc, în general, în perioada de reducere pentru plata anticipată 90

Plata se face prompt 80

Plata vine în 14 zile dincolo de termenii 70

Plata vine în 21 de zile dincolo de termenii 60

Plata vine în 30 de zile dincolo de termenii 50

Plata vine în 60 de zile dincolo de termenii 40

Plata vine în 90 de zile dincolo de termenii 30

Plata vine în 120 de zile dincolo de termenii 20

Indisponibil ONU

Dacă sunteți în afaceri, este esențial să aveți un scor Paydex ridicat și să stabiliți un nou credit pentru a continua să construiți creditul afacerii dvs. pentru a vă ajuta să obțineți limite care ar putea depăși 100.000 USD.

Ar trebui să dureze doar aproximativ 60 de zile pentru a obține un scor excelent Paydex. Este foarte ușor să faceți acest lucru și ar trebui să începeți prin a obține un număr DUNS care este echivalent cu un număr de securitate socială de la Dun & Bradstreet.

Când obțineți numărul DUNS, următorul obiectiv este să începeți să solicitați credit de la companii care vor raporta activitatea dvs. de credit către Dun & Bradstreet, Business Experian și Equifax.

Odată ce aceste companii vă raportează istoricul plăților, veți obține acel scor Paydex în rapoartele dvs. de credit de afaceri, în special către Dun & Bradstreet, Business Experian și Equifax.

Scopul dvs. este să obțineți credit de la diferiți creditori, folosiți-l în mod regulat pentru a vă ajuta compania să continue să-și crească scorurile. Asigurați-vă că efectuați plățile prompt și la timp pentru a vă asigura că scorul dvs. Paydex rămâne peste 80 pentru rezultate optime.

Pe măsură ce continuați să efectuați plăți la timp, va deveni mai ușor să obțineți credit în numele companiei.