Pentru a obține o bază de clienți puternică și pentru a deveni capabil să vândă produse online este necesar ca afacerea dvs. să ofere servicii de procesare a plăților online. Furnizorul dvs. de conturi de comerciant vă poate ajuta să câștigați potențiali clienți și să vă creșteți vânzările, oferindu-vă diverse servicii de procesare a plăților, care vă vor permite să acceptați plăți de oriunde și oricând. Neoferirea serviciilor de procesare a plăților vă poate menține afacerea în spatele concurenților.

Furnizarea de servicii automate și de procesare a plăților în timp real permite afacerii și clienților dvs. să aibă libertatea totală pentru marketing online. Un cont de comerciant face procesarea plăților destul de simplă și fără probleme, în special pentru vânzări de volum mare. Deși unele bănci și procesatori încă creează probleme proprietarilor de afaceri pentru a-și obține propriile conturi de comerciant din cauza riscurilor implicate de procesarea plăților, cu toate acestea, cu furnizorii de conturi de comerciant, este mult mai sigur și mai sigur. Având propriul cont de comerciant nu numai că vă permite să acceptați diferitele plăți, dar vă permite și să oferiți clienților diverse opțiuni de procesare a plăților și să evitați rambursările.

Cu un gateway de plată fiabil, servere criptate și terminal virtual securizat, procesarea plăților a devenit sigură și vă permite să procesați plățile într-un mediu protejat. Este întotdeauna mai bine să aveți propriul cont de comerciant pentru nevoile de procesare a plăților, mai degrabă decât să depindeți de banca sau de procesator numai din acest motiv. Tot la procesatori si banci trebuie sa platesti o suma de bani in plus doar pentru comisioane de tranzactie si eventual pentru alte servicii de procesare a platilor dar cu un cont de comerciant nu trebuie sa iti faci griji pentru astfel de lucruri.

Având propriul cont de comerciant, vă permite să obțineți diverse soluții flexibile de procesare a plăților pentru afacerea dvs. și nu numai că reduce vânzările pierdute, ci și îmbunătățește calitatea serviciilor dvs., permițându-vă să oferiți clienților dvs. servicii fără probleme și convenabile.