Nigeria, cândva o țară care nu a putut să facă achiziții de pe internet sau să vândă produse online din cauza rarii companiilor de procesare a creditelor, are acum o afacere de vânzări pe internet în plină expansiune. PayGate a ajutat la deschiderea drumului pentru procesarea online a cardurilor de credit nu numai în Nigeria, ci și în alte zone ale Africii. PayGate a început mic în urmă cu peste un deceniu și astăzi este lider în industrie și alegerea multor proprietari de afaceri atunci când vine vorba de nevoile de procesare a cardurilor de credit.

PayGate

PayGate este considerat de mulți furnizorul preferat de procesare a cardurilor de credit din Nigeria. Ele sunt remarcate pentru a avea servicii pentru clienți de top și produse de calitate. Ei angajează doar cei mai buni când vine vorba de lucrători IT, iar sistemele lor sunt monitorizate non-stop, astfel încât companiile să se simtă încrezătoare în utilizarea lor pentru furnizorul lor de procesare a cardurilor de credit.

PayGate recunoscut de băncile de top

În Nigeria și Africa de Sud, PayGate este lider în industria procesării online a cardurilor de credit. Compania, conform site-ului lor, a fost acreditată de toate băncile importante din Africa de Sud care recomandă PayGate clienților lor de afaceri.

PayGate oferă o varietate de servicii

PayGate oferă clienților o varietate de servicii și, conform site-ului companiei lor, oferă următoarele produse:

  1. PayPoint – comercianții pot efectua plăți cu cardul sau pot plăti furnizorii de pe internet. Aceasta este o facilitate de „back office” protejată prin parolă. Este ideal pentru utilizarea centrului de apeluri.
  2. PayBatch – comercianții pot procesa mai multe plăți cu cardul în loturi.
  3. PayWeb – clienții pot vinde produse și servicii de pe site-ul lor.
  4. PaySubs – plățile recurente, cum ar fi abonamentele, pot fi programate automat pentru procesare.
  5. Plătește factură – puteți trimite și primi facturile clienților plătite de aceștia printr-un simplu clic pe un buton.
  6. Serviciul XML– pentru clienții cu cunoștințe tehnice care solicită control total, această facilitate permite echipei dvs. de dezvoltare să vă personalizeze interfața cu PayGate în orice mod doriți.

Caracteristici suplimentare ale PayGate

Pe lângă caracteristicile de bază ale serviciului, PayGate oferă clienților și următoarele când vine vorba de produsele și serviciile lor:

· Viteze rapide ale tranzacțiilor.

· Integrare ușoară în sistemul dvs. actual de facturare.

· Rapid de configurat și de rulat pentru afacerea dvs.

· Plata de la clienți este simplă și clienții au mai multe opțiuni de plată.

· O bază de date on-line care este sigură și accesibilă pentru afacerea dvs. 24/7. Acest lucru vă permite să accesați cu ușurință plățile clienților.

· Funcții de utilizator multiple. Puteți permite accesul mai multor angajați la contul dvs. În plus, puteți restricționa zonele la care nu doriți să aibă acces.