Dacă cineva deține astfel de carduri și vrea să meargă la cumpărături, nu trebuie să aibă prea mulți bani cu el. Ori de câte ori faci cumpărături cu banii tăi de plastic, taxele facturii sunt trimise băncii pentru aprobare.

Banca aprobă factura și trimite extrasul pe site-ul său. De asemenea, puteți salva această declarație pe computerul personal. O persoană poate, de asemenea, să-și rezerve locul pe căile ferate și pe avion folosind aceste carduri. Cu cardurile de credit, se pot retrage bani oricând de la orice bancomat și, de asemenea, fără probleme. Deținătorul cardului poate, de asemenea, să solicite o ciornă efectuând un apel. O persoană poate solicita, de asemenea, un împrumut personal contra limitei de numerar sau de credit. Pentru aplicarea împrumutului, nu este nevoie să depuneți niciun document.

Cu ajutorul acestui card, te poți bucura și de transfer online de bani dintr-un cont în altul. Ori de câte ori o persoană folosește cardul, poate câștiga câteva puncte recompensă. Există multe bănci care oferă facilitate de card de credit, cum ar fi State Bank of India, HDFC Bank, ICICI Bank etc.

Banca ICICI este una dintre cele mai mari banci in ceea ce priveste emiterea de carduri de credit. Această bancă oferă oferte exclusive utilizatorilor săi de carduri. Cardurile de credit ICICI vă ajută să vă gestionați finanțele. Banca ICICI oferă o gamă largă de carduri de credit, de exemplu, card de credit cu imagine ICICI bank, card de credit ICICI bank EMI. Persoana poate alege cardul în funcție de cerințele sale. Această bancă oferă multe facilități utilizatorilor săi de card, cum ar fi debit automat, servicii bancare prin Internet, dial-a-draft, EMI on call etc. Utilizatorul își poate plăti facturile cum ar fi facturile de telefon, facturile de electricitate etc., cu facilitatea de plată online. Nu este obligat să meargă personal pentru plata acestor facturi. O persoană poate chiar să retragă banii cu cardul său de la orice bancomat. Există un număr mare de centre de bancomate ale băncii ICICI în toată India. De fiecare dată când retrageți și depuneți bani în contul bancar, se pot primi, de asemenea, extrasele de e-mail și alertele pe mobil.

Cardurile de credit ICICI oferă, de asemenea, servicii precum rezervarea locurilor de cale ferată de către facilitatea Online fără nicio bătaie de cap. Rezervând cu cardul de credit, o persoană poate primi, de asemenea, oferte cash back oferite de bancă. Cu funcția Cash In, deținătorul cardului poate lua și un împrumut de la bancă, în funcție de limita cardului său. O persoană poate beneficia de o rată atractivă a dobânzii la împrumuturi. La fiecare tranzacție, se pot câștiga și puncte recompensă. Utilizatorul poate, de asemenea, să solicite o ciornă de la domiciliu, cu ajutorul funcției Dial-a-draft. Această bancă oferă, de asemenea, facilitatea EMI on call, care vă permite să cumpărați orice și să efectuați plățile în rate ușoare.

Cu alte cuvinte, cardurile de credit oferă multe facilități utilizatorilor săi. O persoană poate folosi astfel de carduri fără nicio problemă, deoarece sunt acceptabile în aproape numeroase locuri.