Obținerea unui împrumut personal de orice mărime atunci când un scor de credit scăzut atârnă deasupra capului tău poate fi dificil, mai ales atunci când abordezi o instituție de credit tradițională. Dar merită remarcat faptul că nu este imposibil să obțineți chiar și un împrumut personal de 5.000 USD pentru un credit rău. Pur și simplu luând rute alternative, banii necesari pot fi asigurați.

Ar putea părea ilogic ca un împrumut personal de câteva mii de dolari să poată fi aprobat atunci când un scor scăzut de credit sugerează că rambursările nu pot fi garantate. Dar adevărul este că un scor de credit nu este considerat baza pe care să respingă o cerere de împrumut. Acest lucru se datorează faptului că o varietate de lucruri, cum ar fi pierderea unui loc de muncă, îi pot afecta pe cei mai cinstiți dintre împrumutați.

Oricum, obținerea aprobării pentru împrumuturi de 5.000 de dolari nu este o simplă chestiune de a renunța la degetul mare. Există criterii care trebuie îndeplinite și, ca atare, o cerere trebuie să fie în ordinea corespunzătoare pentru a avea succes. Totuși, ruta aleasă este grăitoare și există trei alternative la băncile tradiționale pe care le poate lua un împrumutat.

Specialiști online în credite proaste

Internetul este plin de creditori care se specializează în produse de împrumut concepute pentru persoanele cu scoruri de credit scăzute, astfel încât poate fi găzduit un împrumut personal de 5.000 USD pentru solicitanții de credit rău. Există câteva puncte care trebuie luate în considerare, dar în general această rută este oricum considerată superioară creditorilor tradiționali.

Primul punct este că rata dobânzii percepută este mai mare decât pentru cei cu un rating bun de credit, dar este totuși mai mică decât vor percepe majoritatea băncilor. Din acest motiv, creditorul online este considerat o opțiune foarte competitivă, mai ales având în vedere faptul că aprobarea unui împrumut personal este mai probabilă.

Cu toate acestea, asta nu înseamnă că toate cererile sunt aprobate. De fapt, concentrarea asupra veniturilor înseamnă că este esențial ca un solicitant pentru un împrumut de 5.000 USD să poată dovedi că are o sursă obișnuită de venit și că lucrează cu normă întreagă de cel puțin 6 luni.

Credite pentru ziua de plată

Când creditul prost este o problemă, atunci căutarea unui împrumut care nu necesită verificarea creditului pentru aprobare este o soluție bună. În acest scop, un împrumut pentru ziua de plată (sau împrumut în avans în numerar) este ideal. Cu toate acestea, un împrumut personal de 5.000 USD pentru credit neperformant este de obicei prea mare pentru a obține aprobarea.

Împrumuturile pentru ziua de plată sunt mici, variind de la 100 USD la 1.500 USD, deoarece sunt emise contra unui salariu viitor. Din acest motiv, suma disponibilă pentru împrumut este strict controlată. Înseamnă, de asemenea, că pentru a obține suma corectă de împrumut personal, poate fi necesar să contractați o serie de împrumuturi pentru ziua de plată – poate 4 x 1.250 USD.

Dar rețineți că rambursarea este, de asemenea, pe termen foarte scurt, de obicei în termen de 1 lună. Deci, salariul dvs. ar trebui să poată acoperi suma totală împrumutată. Cu toate acestea, este posibil să negociați o afacere de 4-5 luni pentru a vă asigura un împrumut de 5.000 USD.

Licitație de împrumut

O ultimă posibilitate este metoda modernă de licitare a împrumuturilor, care ar putea asigura un împrumut personal de 5.000 USD pentru credite neperformante. Practic, o propunere de împrumut este postată pe un site web, iar membrii site-ului licitează pentru a acorda împrumutul. Ca formă de asigurare a unui împrumut personal, acest lucru poate funcționa în favoarea dvs., deoarece sistemele de licitare înseamnă că rata dobânzii scade până când se potrivește preferințelor dvs.

Cu toate acestea, un împrumut de 5.000 USD din această sursă nu este garantat deoarece creditorii sunt persoane fizice. Deci, împrumutatul trebuie să accepte gradul de risc aferent.