Una dintre cele mai importante componente pentru cumpărarea online este adresa de livrare. Companiile de dropshipping trebuie să cunoască adresa de expediere a clientului, astfel încât articolele să fie livrate la locul potrivit.

Adresele de livrare pot fi acasă, biroul dvs. etc. și este, în general, locul în care doriți să fie livrate articolele.

Adresa de facturare este destul de diferită de adresa de expediere și fiecare companie de dropshipping ar trebui să fie conștientă de aceste diferențe. Adresa de facturare este adresa care se află pe extrasele cardului dvs. de credit. Este important ca afacerea să cunoască adresa de facturare, deoarece poate păstra o înregistrare cui a fost vândut articolul.

În plus, aceste companii își pot obține banii odată ce această adresă de facturare este verificată. Doar după ce adresa de facturare de pe cardul de credit este verificată și apoi compania expediază articolul la adresa de expediere.

Dacă ați achiziționat articole și produse, totuși și un comerciant online, o dată lucru care este vizibil în liniște este opțiunea de finalizare a achiziției.

Ceea ce cei mai mulți dintre noi ar dori să știe este dacă opțiunea de facturare de plată este diferită de adresa PayPal foarte cunoscută și utilizată pe scară largă. De obicei, există două tipuri de plăți pe care le folosim online, plățile cu cardul de credit sau plățile prin sisteme bancare online precum PayPal.

Deși alegerea oricăreia dintre ele este o chestiune de comoditate, există o mică diferență între adresa de facturare a plății și adresa pe care o găsiți pe PayPal.

De obicei, atunci când cumpărați un articol dintr-un magazin online, verificați verificarea sumei, a numărului cardului de credit și chiar a adresei de facturare.

Odată ce ați făcut acest lucru, s-a terminat și puteți părăsi pagina. Odată ce comerciantul intră în contact cu banca cardului dvs. de credit, care este instantaneu, acesta trimite o verificare pentru a verifica dacă detaliile introduse pe pagină sunt valide și aceleași cu cele ale companiei sale de card de credit.

Odată ce acest lucru este confirmat, compania recunoaște apoi plata și articolele vă sunt expediate instantaneu prin intermediul companiei de dropshipping la adresa dvs. de expediere. Principalul avantaj al acestui sistem este că puteți utiliza mai multe carduri de credit care sunt înregistrate la aceeași adresă de facturare.

Plata prin modalitatea de plată online, care este PayPal, este o altă opțiune care câștigă în curând popularitate. Există mai mulți care primesc plăți online, iar PayPal acționează ca banca lor online.

Metodele de plată cu PayPal pot fi orice monedă, de exemplu, dacă achiziționați articole din SUA și vi se cere să plătiți în dolari, puteți face acest lucru cu contul dvs. PayPal.

Acest lucru vă oferă multă flexibilitate și, de asemenea, știți să utilizați dacă în avantajul dvs. PayPal are nevoie de o adresă de facturare care, în general, este aceeași cu cardul dvs. de credit sau de debit.

Când vă înregistrați pentru un cont PayPal, vi se cere să furnizați aceeași adresă ca cea de pe cardul dvs. de credit sau de debit, deoarece este legată de contul dvs. bancar. Acesta retrage bani instantaneu din contul dvs. după care sunt expediați la domiciliul dvs.