Ce este cumpărăturile online sigure? Suma de bani cheltuită cu magazinele online crește la un ritm extraordinar datorită confortului, alegerii și prețurilor mici care pot fi găsite. Toate acestea sunt grozave, dar de unde știi că cheltuiești cu un site web de renume? Este important să înțelegeți ce este cumpărăturile online sigure, ce să căutați și ce să evitați.

Cum se face cumpărăturile online în siguranță? Magazinele online sigure folosesc tehnologia care protejează informațiile personale pe care le furnizați atunci când faceți o achiziție online, detaliile cardului dvs. de credit sunt „complicate” astfel încât să nu fie capturate de „hoții de identitate” care urmăresc să captureze detaliile cardului de credit sau ale contului bancar pentru a cumpăra bunuri sau obțineți împrumuturi în numele dvs. Amestecarea acestor informații personale înseamnă că nu pot fi citite sau capturate de nimeni altcineva.

Cum îmi pot da seama dacă magazinul online în care fac cumpărături este sigur? Pentru a vă asigura că magazinul online de unde faceți cumpărături este sigur, ar trebui să verificați următoarele:

O cheie neîntreruptă sau încuietoare închisă în fereastra browserului dvs. Fiecare dintre aceste pictograme arată că magazinul online este în siguranță. Dacă cheia este spartă sau încuietoarea este deschisă, magazinul online nu este în siguranță. Verificați dacă adresa site-ului magazinului online începe cu „https” în loc de „http” atunci când furnizați informații personale, cum ar fi detaliile cardului de credit. Acest lucru arată că vă aflați într-o zonă sigură a magazinului online. Dacă vedeți cuvintele „Secure Sockets Layer (SSL)”, uneori într-o fereastră pop-up, știți că faceți cumpărături la un magazin online sigur și sigur.

Cât de bine cunosc marca magazinului online? Un alt lucru de luat în considerare este cât de bine cunoașteți marca care conduce magazinul online? Sunt șanse să fiți mai încrezător în cumpărăturile de la Amazon decât multe alte mărci online, deoarece sunt bine stabilite și au o reputație de serviciu bun pentru clienți.

Cât de repede îmi voi primi bunurile? Merită să intrați în secțiunea de servicii pentru clienți a magazinului online pentru a afla când și cum vor fi livrate produsele dumneavoastră. Magazinul online vă permite să specificați datele și orele de livrare sau o adresă alternativă de livrare.

Magazinul online îmi oferă un număr de contact în cazul în care ceva nu merge bine? Dacă ceva nu merge prost cu comanda dvs., este bine să aveți un număr de telefon direct al serviciului pentru clienți pe care să îl sunați pentru a vă exprima îngrijorările, dacă nu, multe magazine online oferă un e-mail pentru serviciul clienți cu un timp de răspuns garantat, astfel încât să vă puteți transmite întrebările despre dvs. Ordin.

Magazinul online clarifică toate taxele implicate? În timpul vânzării, magazinul online ar trebui să vă informeze în mod explicit cu privire la toate taxele implicate în achiziție, inclusiv taxele de livrare, impozitarea și limitele minime de achiziție. Aceste taxe vor fi subliniate când ajungeți la etapa de coș de cumpărături a achiziției, unde puteți vedea articolele pe care le-ați achiziționat și toate taxele aferente. Din coșul de cumpărături (sau coșul de cumpărături) veți trece la etapa de checkout unde finalizați tranzacția în siguranță de pe un server securizat. NU introduceți detaliile cardului dvs. de credit decât dacă sunteți sigur că plata se face pe un server securizat – consultați Cum îmi pot da seama dacă magazinul online pe care fac cumpărături este în siguranță?

Cumpărăturile online sunt o modalitate convenabilă de a obține acces la o gamă largă de produse din întreaga lume și, dacă toate punctele de mai sus sunt îndeplinite cu magazinul online pe care l-ați ales, puteți fi sigur că achiziția dvs. se face în siguranță și că puteți căuta înainte de a primi produsul dvs. [http://www.millimart.com] oferiți toate informațiile de care aveți nevoie despre cumpărăturile online sigure.