Aproape toate magazinele online la care fac cumpărături necesită un card de credit. Nu cunosc niciunul care să nu aibă nevoie de unul. Utilizarea unui card de credit vă ajută, de asemenea, să vă protejați de orice fraudă în cazul în care nu primiți ceea ce ați comandat; transportul se pierde în timpul livrării, etc. Majoritatea companiilor de carduri de credit vor acoperi acest tip de lucruri.

Caut parțial să cumpere lucruri online și parțial să vândă lucruri. Dar cred că ambele ar rezulta din cumpărarea mea de lucruri online, așa că voi începe de acolo. Am o mulțime de prieteni bogați cărora le place să caute chilipiruri, așa că de curând am decis să încerc să fac niște vânzări. Oricum, am căutat peste tot și am găsit niște oferte interesante. Practic, vreau să găsesc un site undeva care să aibă prețuri cu ridicata foarte bune, cum ar fi poate ceva pe care un anumit tip de dealeri l-ar folosi, cred, pentru o varietate de lucruri.

Prietenii mei, ca și mine, sunt interesat să cumpere multe lucruri diferite. Ei sunt mai ales interesați de electronice, jocuri video, ochelari de soare și ceasuri. Sunt interesat de acestea, precum și de haine. Vreau să le găsesc la cele mai bune prețuri cu ridicata posibile, astfel încât să le pot comanda și apoi să le revând altora. Nu aș ține niciun inventar. Oamenii mi-ar spune doar ce îi interesează și voi încerca să găsesc o ofertă bună, să o comand și apoi să măresc puțin prețul și să le vând, astfel încât să pot face ceva profit, dar totuși da-le o afacere buna. Un bonus suplimentar ar fi dacă ar exista un număr de telefon pe care l-aș putea suna pentru a obține un preț pentru un anumit articol, deoarece nu sunt întotdeauna capabil să ajung la un computer sau la un catalog.

În general, ideea de a cumpăra lucruri pentru angro, cu alte cuvinte, prețuri mici și de a le vinde prietenilor tăi la prețuri de stradă este bună. Ai o cerere de la prietenii tăi și ai sursa de unde să cumperi articolele necesare. Problema este de a păstra echilibrul dintre profiturile din comerț; sigur că vrei să fie cel mai mare posibil și riscul de a pierde bani cumpărând lucruri de pe Web la un preț foarte mic.

Prețul online poate diferi la fel de mult de la comerciant la comerciant. În urmă cu doi sau trei ani, a existat o companie care a anunțat că este primul comerciant online care vindea la preț cu ridicata, a folosit modelul publicitar al profitului. În ciuda acestui fapt, am găsit câteva articole precum camerele foto, am verificat prețurile și am constatat că erau mai ieftine la alte companii de pe web datorită promovării acestor articole. Este amuzant că cumpărăturile foarte populare, compararea prețurilor, nu detectează cel mai mic preț dacă acest preț corespunde promovării derulării pe site-ul comercianților. Pentru a minimiza riscul, este foarte util să evaluezi comerciantul de unde să cumpere. Sunt companii care fac treaba de rating al comerciantilor foarte bine. Dacă găsiți cel mai mic preț, veți putea evalua comerciantul, de exemplu, dacă serviciul său pentru clienți este suficient de bun pentru a lua decizia finală.

În ceea ce mă privește, folosesc reduceri rezonabile de mijloc de aur și risc scăzut. Am ales vreo 200 de comercianți de a căror soliditate sunt conștient. Puteți face același lucru. Apoi am urmărit ofertele promoționale (cupoane) pentru acești comercianți. Profitul meu a fost de 20-30% la fiecare vânzare și fără probleme cu comenzile greșite și articolele recondiționate. Am descoperit că multe achiziții prin site-ul meu sunt efectuate de clienții care comandă 5-10 dintre aceleași articole la unul. Sigur că erau din genul tău de băieți care își făceau propriul profit. Există o mulțime de oameni acolo cărora le place să facă același lucru și doar să cumpere en-gros și să le vândă. Dar există și alții acolo care cumpără cu ridicata pentru că au o familie mare de hrănit sau sunt doar pe un set de naștere și doar așa pot obține ceea ce au nevoie pentru familia acolo dacă cumpără cu ridicata. Dar, așa cum am spus, du-te și uită-te în jur și vezi ce ai venit, verifică site-ul acolo, obține numele și apoi mergi de acolo.