Paypal, deținut de eBay, este o modalitate excelentă de a trimite plăți pentru articolele eBay sau pentru orice articole cumpărate de pe internet. În câteva minute, puteți trimite plăți în întreaga lume. Cu toate acestea, Paypal are, de asemenea, o parte echitabilă de critici și membri care nu sunt de acord cu politicile și acordurile lor, mai ales atunci când o decizie este împotriva membrului reclamant sau când aceștia pierd din cauza fraudei online.

Folosind paypal, puteți alege să plătiți pentru articolul sau serviciul dvs. în mai multe moduri. Cea mai populară metodă este utilizarea oricărui sold pe care îl aveți în contul dvs. paypal. Acest lucru este construit de către alți membri care vă trimit plata pentru eBay sau alte articole. Alternativ, odată ce v-ați înregistrat contul bancar și orice card de debit sau de credit cu paypal, puteți alege să plătiți pentru articole folosind aceste opțiuni.

Cea mai sigură modalitate prin care membrii pot plăti articolele cu Paypal este înregistrarea unui card de credit și finanțarea tuturor plăților prin aceasta. Pentru că, plata cu cardul de credit oferă în mod normal un nivel suplimentar de protecție în cazul în care lucrurile merg prost.

În majoritatea țărilor, companiile de carduri de credit sunt parțial sau total răspunzătoare în cazul în care lucrurile merg prost cu o tranzacție și se vor implica activ pentru a rezolva orice probleme sau pentru a face o rambursare completă, plasând fondurile înapoi în contul dvs. Chiar dacă intri într-o dispută cu paypal și pierzi, poți totuși să implici compania de card de credit pentru a contesta orice tranzacție.

Cu toate acestea, paypal nu vă ajută să finanțați o plată folosind un card de credit dacă aveți deja un sold în cont. În mod normal, plățile sunt finanțate mai întâi din soldul paypal și apoi fie dintr-o sursă de rezervă (cont bancar sau card de credit) dacă fondurile nu sunt suficiente pentru a plăti achiziția completă.

Pentru a plăti pentru o întreagă achiziție, prin cardul dvs. de credit trebuie să ștergeți orice sold. Puteți face acest lucru trimițând plata la o adresă de e-mail inexistentă sau la o adresă de e-mail pe care o dețineți, dar care nu este înregistrată la paypal.

De îndată ce faceți acest lucru, soldul dvs. va fi gol și acum puteți alege o opțiune de finanțare, cum ar fi cardul de credit. Între timp, paypal va fi trimis un e-mail la adresa de e-mail neexistentă sau modificată, spunându-le că au o plată în așteptare și cum să deschidă un cont paypal.

Acum plata dvs. este finalizată, tot ce trebuie să faceți este să vă conectați din nou în contul dvs. paypal, să găsiți tranzacția la adresa de e-mail inexistentă și să faceți clic pe anulare. Plata dvs. va fi inversată în cont, deoarece nu va fi revendicată.

Paypal este grozav de folosit și o resursă genială, dar întotdeauna ajută să aveți un nivel suplimentar de protecție atunci când cumpărați lucruri online.