Procesarea cardului de credit în timp real

Procesarea cardului de credit nu se face de fapt de coșul de cumpărături. Mulți oameni nu realizează acest lucru. Mai trebuie să aveți un cont de comerciant pentru a procesa cardurile de credit. Dacă nu aveți capacitatea de procesare în timp real, coșul dvs. vă va trimite prin e-mail notificarea vânzării. Vă conectați la coș pentru a obține numărul cardului pentru procesare manuală mai târziu.

Când aveți capacitatea de „procesare în timp real a cardului de credit” (ceea ce trebuie să aveți dacă doriți să vă automatizați complet sistemul), clientul își pune cardul în coșul de cumpărături și aproximativ 15 până la 20 de secunde mai târziu primește o notificare că vânzarea a avut loc. Undeva mai târziu în acea zi, banii sunt depuși în contul dvs. bancar. Numărul cardului este criptat în timp ce zboară prin spațiul cibernetic. Acesta este un proces numit PGP sau Pretty Good Privacy.

După finalizarea tranzacției, uneori în doar cinci secunde, fie primiți un e-mail cu privire la expedierea produsului, fie clientul primește un link pentru a descărca direct produsul.

Sistemul de coș de cumpărături este separat de contul de comerciant și de mecanismul de procesare în timp real. Coșul de cumpărături trebuie să se conecteze la sistemul cardului de credit, dar este un sistem separat.

Iată cele 5 sau 6 elemente care TREBUIE să lucreze împreună:

1. Banca dvs

2. Compania de procesare a cardurilor de credit a băncilor dvs

3. Compania de carduri „în timp real”.

4. Coșul dvs. de cumpărături

5. Gazda dvs. web

6. Programul dvs. de asociat, dacă aveți unul.

Următorul meu segment va detalia criteriile importante necesare, într-un coș de cumpărături.