Cardurile de credit sunt clasificate în funcție de diferiți factori, cum ar fi carduri care oferă programe de recompensă, carduri cu rate bune de dobândă, rate scăzute de transfer de sold sau rate procentuale anuale scăzute, carduri pentru cei cu credit limitat și carduri speciale (carduri care oferă caracteristici speciale și beneficii). În funcție de categoria și tipul de card, ofertele diferă, deoarece multe firme emitente de carduri de credit oferă oferte speciale pentru categorii speciale. De asemenea, cele mai bune oferte diferă din când în când, deoarece valoarea monedei nu este constantă. Câteva dintre cele mai bune oferte de carduri de credit care sunt valabile până acum sunt menționate mai jos:

Cardul Citi Platinum Select Master Card oferă o rată anuală procentuală introductivă (APR) pentru transferurile de sold pentru 21 de luni și 0% DAE introductivă pentru achiziții pentru 12 luni. După aceea, DAE va fi de 11,99% – 19,99% în funcție de bonitatea deținătorului cardului. Această DAE va varia în funcție de piață, în funcție de Rata Primă. De asemenea, cu acest card de credit sunt oferite numerar suplimentar de la Citi – care îi permite deținătorului să se bucure de reduceri la carduri cadou, călătorii, mărfuri și multe altele. Citi Identity Theft Solutions, care acoperă gestionarea securizată, gratuită a contului online, fără taxă anuală, este un bonus suplimentar.

Cardul Visa Chase Freedom oferă deținătorului șansa de a câștiga un bonus cash back de 100 USD, dacă deținătorul face achiziții de 799 USD în primele trei luni de la emiterea cardului. De asemenea, se aplică 5% rambursare în numerar în categoriile de bonus trimestrial, cum ar fi gaz, îmbunătățiri pentru locuințe și magazine universale, sub rezerva unui maxim trimestrial. În plus, înscrierea pentru acest card este gratuită și ușoară! Aceasta este una dintre cele mai bune oferte de card de credit disponibile. O altă parte a ofertei este rambursare nelimitată de 1% pentru toate celelalte achiziții, fără niveluri de cheltuieli și până la 20% rambursare pentru cumpărături online de la comercianți selectați prin Chase.

Cardul Capital One Platinum Prestige oferă 0% DAE introductivă până în septembrie 2011 pentru transferurile de sold care sunt procesate în cel puțin 48 de ore. În plus, există 0% DAE introductivă până în septembrie 2011 pentru toate achizițiile. Un alt bonus este răspunderea pentru fraudă de 0 USD dacă cardul este pierdut sau furat. Asistența de călătorie 24 de ore și asistență de urgență oferă titularului un card de înlocuire și un avans de numerar fără bătăi de cap. Asistența rutieră 24 de ore și asigurarea pentru accidente de călătorie sunt furnizate în mod implicit. De asemenea, nu există taxă anuală. Acest card este astfel un puternic concurent pentru a fi printre cele mai bune oferte de carduri de credit de pe piață, astăzi.

Cardul Master Orchard Bank Classic oferă un card de credit excelent pentru refacerea scorurilor de credit și raportează lunar la 3 birouri de credit majore! Cardul Master Orchard Bank Classic este acceptat în milioane de locații din întreaga lume, inclusiv în achiziții și rezervări pe site. Informațiile de cont ale titularului sunt actualizate zilnic și sunt disponibile pentru deținător în orice moment, non-stop, pentru o gestionare ușoară. În plus, e-mailurile și mesajele text sunt trimise deținătorului pentru a-i reaminti despre termenele viitoare de plată dacă clientul are înregistrare online. Serviciul pentru clienți este excelent, cu reprezentanții serviciului pentru clienți de gardă pentru a vă ajuta cu întrebări sau nelămuriri. Dacă cardul oferit este unul securizat sau unul nesecurizat, va fi dezvăluit înainte de procesarea cererii, asigurând astfel 100% transparență și evitând bătăi de cap.

Cardul Discover Student More oferă un bonus de rambursare de 5% în categorii precum călătorii, magazine universale, benzină, alimente, restaurante și multe altele, ceea ce înseamnă bani în plus pentru titularul studentului. De asemenea, sunt oferite gratuit bonusuri de rambursare de la 5% până la 20% la centrul lor exclusiv de cumpărături online. În plus, se primesc automat bonusuri nelimitate de cash back de până la 1% pentru orice altceva cumpărat de student, de la manuale la pastă de dinți. DAE introductivă este de 0%, timp de șase luni, și nu există taxă anuală. Cardul Discover Student More este una dintre cele mai bune oferte de card de credit pentru studenți.